Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول یاری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به افزایش هزینه‌های جاری دانشگاه گفت: بخش عمده افزایش هزینه‌های دانشگاه مربوط به افزایش میزان حقوق و دستمزد پرداختی به کارکنان و اعضای هیئت علمی است. بخش دیگری نیز مربوط به هزینه‌های جاری و روزمره است که به علت بالا رفتن تورم در کشور باعث شده تا بعضی واحدها، مشکلاتی را در بحث درآمدها و هزینه‌ها داشته باشند؛ از طرفی امکان افزایش شهریه دانشجویان بیش از سقف تعین شده مجاز نیست و نمی‌توان از این راه افزایش هزینه‌ها را جبران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیئت علمی در خصوص میزان افزایش حقوق کارکنان و اعضای هیئت علمی در سال آینده افزود: در کل برای کارکنان دانشگاه به صورت متوسط بین ۲۵ تا ۲۷ درصد افزایش حقوق، بر اساس ملاک‌ها و شاخصه‌های مشخص شده از طرف سازمان مرکزی، خواهیم داشت و میزان ۱۰ درصد افزایش حقوق نیز برای اعضای هیئت علمی لحاظ خواهد شد.

وی در مورد افزایش شهریه‌ها نیز گفت: بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان غربی و تمام واحدهای دانشگاه آزاد در سطح کشور، بر اساس منطقه و مقدار محرومیت رتبه بدی شده است. رشته‌های دانشگاهی نیز بر حسب تقاضای داوطلبین و دانشجویان، رتبه بندی شده‌اند و برای جذب دانشجوی بیشتر معمولاً شهریه رشته‌های کم متقاضی پایین تر در نظر گرفته شده است. اختیار تعیین شهریه به شوراهای استانی واگذار شده و میزان شهریه رشته‌ها نهایتاً توسط این شوراها، با در نظر گفتن شاخصه‌های اعلام شده، مصوب می‌شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با تاکید بر کاهش متقاضی برخی رشته‌های تحصیلی گفت:  در حال حاضر رشته‌هایی مانند مشاوره، مدیریت، کشاورزی و برخی دیگر از رشته‌ها به شدت با کاهش تعداد متقاضی روبرو هستند و در حال بررسی امکان جایگزینی این رشته‌ها با رشته‌های دیگر هستیم. تمرکز دانشگاه در حال حاضر بیشتر بر روی رشته‌های مرتبط با صنعت و یا رشته‌های جدید مهارتی برای جایگزینی با رشته‌های کم طرفدار است.

یاری ضمن اشاره به حقوق معوق و پرداخت نشده برخی واحدهای دانشگاهی افزود: برخی از واحدها حقوق کارکنان و اعضای هیئت علمی خود را به روز پرداخت کردند اما برخی از واحدهای بزرگتر که تعداد نیروی بیشتری را در اختیار دارند، با مشکل در پرداخت حقوق مواجه‌اند و مقداری معوقی پرداخت نشده دارند. بنا داریم تا بر اساس دستورالعمل سازمان، با استفاده از فروش و یا تبدیل به احسن املاک مازاد و همچنین ایجاد درآمدهای غیرشهریه‌ای، تامین مالی برای پرداخت حقوق معوق صورت گیرد.

وی ادامه داد: بخش عمده درآمدهای دانشگاه در استان، در حدود ۹۷ درصد، از طریق شهریه تامین می‌شود و درآمدهای غیر شهریه‌ای درصد زیادی را شامل نمی‌شود. برای درآمدهای غیر شهریه‌ای برنامه ریزی کرده‌ایم تا برخی از طرح‌های سرمایه گذاری که از قبل روی آن‌ها فکر شده، پس از تعطیلات اجرایی کرده و در طول یک سال به طور کامل عملیاتی شوند و پس از مدتی نیز به مرحله سود دهی برسند؛ برخی از این موارد مربوط به حوزه خرید، فروش و یا تبدیل به احسن املاک واحد، برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت برای ارگان‌ها و ادارات مختلف، برگزاری آزمون‌های مختلف و همچنین فعال سازی سراهای نوآوری و مراکز دانش بنیان است.

این استاد دانشگاه در مورد شرایط تامین بودجه واحدهای دانشگاهی این استان گفت: متاسفانه اکثر واحدهای استان، در حدود ۹۰ درصد، در حال حاضر زیان ده هستند و چون در چند سال گذشته یا افزایش شهریه نداشتیم و یا افزایش‌ها متناسب با تورم موجود در اقتصاد کشور نبوده، به مشکل جدی تامین مالی برخورده اند و تلاش داریم با افزایش درآمدهای غیر شهریه‌ای این شرایط را بهبود ببخشیم. تغییر کاربری و یا تعطیلی واحدهای باید در نهایت از طریق سازمان مرکزی اعلام شود؛ اما در مراحل اول افزایش و تقویت درآمدهای غیر شهریه‌ای مد نظر است، سپس تجمیع واحدهای زیاد ده، تغییر کاربری و آخرین راهکار نیز تعطیلی واحدهای زیان ده است اما فکر نمیکنیم بحث تعطیلی برای هیچ واحدی صورت گیرد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به مطالبات دانشگاه آزاد اسلامی از برخی ارگان‌ها و سازمان‌ها اشاره کرد و گفت: مطالبات دانشگاه، اکثراً ناشی از شهریه است که بیشترین میزان آن مربوط به دانشجویان تحت پوشش و حمایت بنیاد شهید، کمیته امداد و بهزیسی است. بیشترین میزان مطالبات مربوط به بنیاد شهید است که به صورت تجمیعی از طرف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد در حال پیگیری برای وصول مطالبات است.

یاری در خصوص شرایط بازخرید کارکنان دانشگاه پیش از موعد تصریح کرد: تقاضای بازنشتگی پیش از موعد ۳۰ سال خدمت تمام کارکنان و اعضای هیئت علمی، برای کارکنان تا سقف ۶۰ روز و برای اعضای هیئت علمی تا سقف ۴۵ روز مبنای محاسبات بازخریدی این عزیزان خواهد بود که بعد از انجام به سازمان مرکزی دانشگاه برای بررسی و تایید نهایی ارسال می‌شود. همکاران بالای ۲۵ سال خدمت امکان بازخریدی پیش از موعد را نداشته و درخواست آن‌ها تایید نمی‌شود. تامین مالی این موضوع، بیشتر با فروش املاک مازاد و با تایید سازمان مرکزی و طی روال قانونی صورت می‌پذیرد.

وی شرایط دریافت وام توسط کارکنان دانشگاه را تشریح کرد و گفت: همکاران در واحد ارومیه می‌توانند وام‌های درخواستی خود را از صندوق پس انداز کارکنان که از قبل ایجاد شده، طبق بخشنامه اخذ کنند. وام‌های خاص دیگر در خصوص مانند واهای ضروری و تعمیرات با توجه به نقدینگی پرداخت می‌شود؛ البته دیگر واحدهای استان به دلیل زیان ده بودن، در پرداخت وام‌های درخواستی کارکنان دچار مشکل هستند و میزان پرداختی آن‌ها محدود است. وام‌های صندوق پس انداز کارکنان با توجه به مانده سرمایه همکار و تا ۱۳۰ درصد امکان دریافت وام را دارند که حداقل ۱۰ و حداکثر ۱۲۰ میلیون تومان است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با در خصوص وضعیت تامین مسکن برای کارکنان دانشگاه افزود: تعاونی مسکن در دو الی سه واحد دانشگاهی استان از قبل وجود داشته و در دیگر واحدها نیز در حال تاسیس است که احتمالاً تا یکی دو ماه آینده این موضوع نهایی شود تا در ادامه امکان فراهم زمین و یا ساختمان برای کارکنان و همکاران ایجاد شود. تعاونی مصرف در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان وجود ندارد اما در تلاشیم تا هر از گاهی اقلام سهمیه‌ای را از طریق اداره جهاد، اداره بازرگانی و دیگر مجموعه‌ها تامین کنیم و در اختیار کارکنان قرار دهیم.

کد خبر: 1148958 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بازنشستگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بازنشستگان کارکنان و اعضای هیئت علمی درآمدهای غیر شهریه ای کارکنان دانشگاه واحدهای دانشگاه برای کارکنان سازمان مرکزی هزینه ها بر اساس رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس

به گزارش خبرآنلاین، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902931

دیگر خبرها

  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است