Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر جمعی از نمایندگان به وزیر ارتباطات و فناوری درباره لزوم جلوگیری از حذف بسته‌های بلندمدت اینترنت همراه از سوی اپراتورها را قرائت کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سیدمحسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح ذیل قرائت کرد:

- تذکر امیرحسین بانکی پورفرد نماینده اصفهان و جمعی از نمایندگان به وزرای خارجه و میراث فرهنگی: ضرورت توجه به دیپلماسی فرهنگی و صادرات صنایع دستی و محصولات فرهنگی کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- تذکر مهدی عسگری نماینده مردم کرج ، اشتهارد و فردیس به رئیس جمهور و وزیر بهداشت: لزوم رعایت اصل 125 قانون اساسی و در نظر گرفتن منافع ملی در بررسی پیش‌نویس معاهده جهانی همه‌گیری و اصلاح مقررات بهداشت جهانی در مجمع پیش روی سازمان بهداشت جهانی. همچنین تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر اقتصاد: لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها.
- تذکر رسول فرخی میکال نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل به وزرای اقتصاد و ورزش و جوانان: لزوم بررسی و حل مشکلات وام ازدواج و اشتغال جوانان.
- تذکر حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم و بهارستان به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر نیرو: ضرورت حل مشکل آب کشاورزی شهرستان‌های رباط کریم و بهارستان و هدایت آب خروجی از تصفیه‌خانه‌ها. همچنین تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر ورزش و جوانان: لزوم بازنگری در نحوه و مدت انتصاب افراد در فدراسیون‌های ورزشی.
- تذکر علیرضا نظری نماینده مردم خمین به همراه جمعی از نمایندگان به رئیس جمهور: لزوم اجرای کامل بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص بازنشسته کردن کارمندان بالای 35 سال سابقه در دستگاه‌ های مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری.
- تذکر کیوان مرادیان کوچکسرائی نماینده مردم قائم شهر ،سوادکوه ،جویبار سیمرغ و سوادکوه شمالی به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر دادگستری: ضرورت جبران ضرر و زیان مردم در زمینه گرانفروشی شرکت‌های تولید محصولات لبنی. همچنین تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر ارتباطات و فناوری: لزوم جلوگیری از حذف بسته‌های بلندمدت اینترنت همراه از سوی اپراتورها.
- تذکر حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر اطلاعات: لزوم ایجاد ساختار مستقل، بازدارنده و فسادزا برای حراست مراکز اقتصادی و صنعتی.
- تذکر سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر اقتصاد: لزوم تعیین تکلیف مجتمع مسکونی و زمینه وابسته متعلق به شرکت ماشین‌سازی تبریز که در اختیار سازمان خصوصی‌سازی قرار گرفته است. همچنین تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر دفاع: ضرورت تعیین تکلیف مجتمع مسکونی متعلق به شرکت پالایشگاه تبریز.
- تذکر  علی اکبر علیزاده برمی نماینده مردم دامغان به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد: لزوم ایجاد سیستم نظارت و گزینش برای انتخاب هنرمندان سینما و تلویزیون.
- تذکر عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر و گناوه و دیلم به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم تسریع در اتمام طرح اسکله صیادی ، لایروبی اسکله بندرگاه و بازسازی سایبان دو اسکله جلالی و بندرگاه شهرستان بوشهر.
- تذکر محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر بهداشت: لزوم تعیین تکلیف نیروهای تبصره (3)و (4) خدمات و پرستاران بیمارستان‌ها در ایام کرونا.
- تذکر احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه  به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر علوم: لزوم ابطال مصوبه هیأت امنای دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص بهره‌برداری افلاک‌نمای خیام شهرستان نیشابور.
- تذکر محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر علوم: لزوم رسیدگی به افزایش شهریه دانشگاه آزاد. همچنین تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم اجرای احکام تبدیل وضعیت ایثارگری در استان اصفهان.
- تذکر  روح اله ایزدخواه نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس به همراه جمعی از نمایندگان به رئیس جمهور: لزوم اجرای کامل مواد (16) و (17) قانون رقابت‌پذیر مبنی بر توقف بنگاه‌داری و فروش اموال مازاد بانک‌ها توسط بانک مرکزی.
- تذکر کیومرث سرمدی واله نماینده مردم اسدآباد به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: لزوم اجرایی کردن مسکن ملی در شهرستان اسدآباد.
- تذکر سیدسلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه به وزیر نیرو: لزوم اهتمام مسئولین استان‌های آذربایجان شرقی و غربی بر جبران و جایگزین آب شرب در این شهرستان‌ها و برگشت حقابه دریاچه ارومیه.
- تذکر معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند به وزیر نفت: ضرورت بازنگری در کاهش سهمیه سوخت خودروهای استان سیستان و بلوچستان.
- تذکر محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب و جمعی از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: ضرورت توجه به وضعیت حقوق و درآمد نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس.
- تذکر منصورعلی زارعی کیاپی نماینده مردم ساری و میان‌دورود به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: لزوم رسیدگی به مشکلات تهیه دارو.

انتهای‌ پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس رئیس جمهور نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه